jempiesomsagt

Tankar om skor (och en bok)

Publicerad 2016-10-06 22:37:00 i Allmänt,

Jaha då är det så här att jag har några punkter att ta upp. Den första är att jag ska ge ut en bok. Det visste många redan, men jag har inte fattat det förrän jag såg mitt namn och min kommande bok både på bokus och adlibris. Ba what? Jag? Jag har ju för fan bara ritat lite. Om folk kommer att köpa den återstår att se. Jag har både träffat de som sagt att det är klart folk kommer köpa och de som sagt att det blir nog svårt, det är ju en ganska knäpp och konstig bok. Jorå så är det. Men jag ÄR ju konstig. Och då är det väl klart att boken jag klämmer ur mig blir konstig. Svårare än så är det inte och då tar jag inte ens i.
Boken kommer i april. Köp snälla ni, jag har så lätt för att skämmas.
Och det andra då. Jo hösten är här och med den ett helt nytt sug i min sugenhet. Jag går omkring och spanar på folks skor. Fy fan vad jag gillar skor och då är jag inte ens en sån som har jättemånga skor (jag har inte råd, alla mina september- och oktoberpengar går till höst- och vintermunderingar till tre små flickor). Men folk har så snygga skor! Fattar de inte att jag får spel? Till slut brukar det bli så att jag också köper skor. I läder. Kängor. I alla möjliga former. Sen använder jag ändå bara max ett par av de jag äger och de använder jag så intensivt att jag nöter ut dem skitfort. Jag måste balansera upp mitt skoliv känner jag.
Nu har jag köpt ett par jättefina bruna kängor och så har jag plockat fram och putsat upp favoriterna från förra året. Ett par svarta i en väldigt speciell form. Det är nästan bara jag som tycker att de är snygga men jag tycker de är så otroligt snygga att det väger upp för alla andra. Och så ba njuter jag. Hösten är här. Och alla blir så stiliga i sina varma skor.
Mina svarta skönheter från förra året. Från Knulp. Shoe colour heter märket.
Och en helt omöjlig bild om det nu var årets nya skor man ville se. Men det står ju ett par gamla gympaskor bakom mig man kan spana in istället om man vill.

Kommentarer

Postat av: Womsa.se/micaela

Publicerad 2016-10-07 07:17:13

Älskar de där skorna! Så nätta, men samtidigt coola! Passar fasen till allt.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela