jempiesomsagt

Badankan

Publicerad 2016-01-06 07:52:18 i Allmänt, Hawaiidagboken,

En förmiddag på stranden som egentligen beskrivs bäst med några bilder:
Stora vågor och svinstarka "tillbakasug" gjorde att jag tumlade runt som en vante och intog en stor del saltvatten genom samtliga kroppsöppningar. Det sipprar fortfarande, men det var det värt - det är askul att åka på mage på en liten dyna i vågigt vatten. Så lekfull som jag kände mig i förmiddags har jag inte känt mig sen jag började min improbana med en baskurs. Tyvärr har jag ju (åtminstone tillfälligt) lagt av.

Det ser ut som att jag poserar och gör mig till, men sanningen är den att det blåste så satans mycket att allt med lite bredd på flög iväg med detsamma. Det är tur röven sitter fast. 

Graciös som en hörnsoffa.

Löjligt glad! Det var välbehövligt efter alla syskonbråk, bacillfajter och matkonflikter denna resa.

Och för er som nu tänker "men vad fucking BLEK hon är, hade hon inte varit tre veckor på Hawaii sa hon?!" som jag vet att många gör eftersom jag efter varje sommar/utlandssemester får höra sånt, så vill jag bara tala om att det beror på att jag har SPF 50 varje dag och är väldigt påklädd så fort jag inte badar. Jag har ruggigt kassa odds när det kommer till hudcancer på grund av flera anledningar, så jag tar (givetvis) det säkra före det osäkra. Så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela