jempiesomsagt

En så kallad kick

Publicerad 2016-02-10 14:49:00 i Allmänt,

Alltså vilken härlig inspelning det var idag. En liten reklamfilm kan man säga, och jag var smått missnöjd med arvodet men gav mig på något sätt bara den på att göra bra ifrån mig ändå (såklart, som alltid). Det slutade med att jag från hela filmteamet, kundfolket och reklambyråfolket fick typ stående ovationer, high fives och publiksus. Vilken  j ä v l a  känsla! Jag tror att jag, som barnen säger (för att låta oerhört gammal) ägde, och då vet ni att jag inte är den som brukar lovorda mig själv på det viset. Nästan någonsin. Lyckoruset i kroppen jag känner nu var välbehövligt kan jag säga. Fy fan vad jag är konstig som vågar stå ensam framför en kamera och prata långa haranger, med massa folk i en stor studio som glor på skärmar med mig på, och lampor som lyser så starkt att jag inte ens har koll på hur många som egentligen glor på mig - men jag vågar knappt fråga busschauffören vad nästa hållplats heter. 
Skruvat, var ordet. Jag är nog skruvad.
Men jag älskar detta!
Och som om inte det var nog träffade jag en riktigt trevlig person också. Och så fick jag generande mycket komplimanger från stylisten för mina "otroligt vackra ögon".
Så nu har jag att leva på ett tag, eftersom jag är sådan att jag blir glad i hjärtat även över en komplimang för något fysiskt ibland. Så är det.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela