jempiesomsagt

På upphällningen

Publicerad 2016-02-27 14:36:17 i Allmänt,

Nu blir det långt mellan inläggen. Jag funderar på varför jag ens har en blogg? Det är något jag funderat på till och från ända sedan jag började blogga 2005. Bloggen från då är ju avstängd och gömd numera, men informationen finns kvar och jag går in och läser ibland. Jag gissar att även barnen kommer att vilja läsa så småningom, det handlar ju mycket om dem. Men, det är ju just det. Tidigare skrev jag mycket om familjelivet och barnen, men det känns mer och mer fel nu. Jag bloggade under Hawaii och det var roligt att liksom dokumentera strapatserna, men så här hemma, i den vanliga lunken, så känns det inte som att det är det jag vill blogga om. Vardagen liksom. Jag vill inte dela med mig av det, det känns meningslöst. Och så känns det fel mot barnen. De kanske inte vill att man ska kunna gå in på en sida och läsa om vad de gjort i helgen? Så jag håller käften istället. Jag skriver om saker som rör mig OM jag får för mig att jag vill dela med mig, men oftast vill jag det inte.
Så, frågan kvarstår - behöver jag verkligen en blogg? Nej, jag tror inte det. Jag ska tänka ett par veckor till och känna efter. 

Jennie from Sweden

Publicerad 2016-02-24 14:08:00 i Allmänt,

Ryktet säger att jag snart kommer att hänga på affischer i tyska tunnelbanan, det är nästan så jag måste ta en weekend och sightseea tunnelbanesystemet i jakten på mig själv. Lite deppigt nästan ändå att det inte är i Stockholm jag ska hänga, det är ju snudd på min favoritplats alla kategorier. Stockholms tunnelbana. Okej, inte riktigt kanske, men jag gillar tunnelbanan och att få hänga på stora bilder, gärna lite tjusig och snygg också, vore knäppt och ganska kul. Men nu är det Tyskland som gäller alltså. Nåja, man måste ju börja i något hörn. Robins kommentar "haja hur många tyskar som kommer titta på dig". Ba jo jag antar det.
Det har blivit mycket foto den senaste tiden. Jag säljer mitt ansikte både hit och dit. Glad att nån vill köpa. Det är alltid lite av en egotripp att göra det också, det är det värsta. Jag vet nu att mina kindben kommer att hålla mig evigt ung, det var den senaste sminkösen helt övertygad om. Ja då får jag ju tacka mina gener då, helt enkelt. Eller sticker ansiktsskelettet ut av andra skäl? Någon slags missbildning? Jag har nämligen undrat över dessa två knölar med jämna mellanrum, i hela mitt liv. De gör tydligen att jag ser hård ut. Och det räds inte folk att säga. "Du ser så stöddig ut så jag trodde du var det", är en vanlig kommentar när jag börjat bli lite bekant med någon ny. Man ba "oj ursäkta, nä men jag är snäll".
I alla fall oftast.
 
 

Hårrible

Publicerad 2016-02-22 12:20:51 i Allmänt,

Läste precis att skäggtrenden har dött. Äntligen säger jag. Jag verkar vara den enda kvinnan på denna jord som inte gillar skägg, så jag har hållit väldigt tyst om det. Jag vill ju inte väcka uppståndelse.

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela