jempiesomsagt

Waikiki

Publicerad 2015-12-21 06:08:49 i Allmänt, Hawaiidagboken,

Söndagen började med att vi åkte tillbaka till biluthyrningsfirman och lämnade tillbaka Isabell och Mollys bilstolar. Vi sparar massor med pengar genom att köpa egna istället för att hyra under tre veckor. Emmas hyr vi dock fortsatt, och bra är den. Hon sitter som en liten drottning och kommenterar allt hon ser samt förarens körstil, beslut och förmåga att följa trafikregler. Hon är även som en talande hastighetsmätare och extrabackspegel. En riktig baksäteschaufför med andra ord.
Efter bilstolsärendet, som utfördes i Honolulu, var vi så nära Waikiki beach att det var lika bra att åka dit och kolla in stället. De andra tog sig ett dopp och jag stod i min vanliga avsaknad av badkläder och allt annat också för den delen, och tittade på. Bagagehistorien börjar gå mig på nerverna rejält. Sen började barnen spåra ur av trötthet och gnäll- och tjatkaoset var igång. Då var det bara att lassa in allt och alla i bilen igen och åka hemåt. Allt tar så mycket mer tid än vi tänker oss från början och dagarna försvinner i ett nafs. Dessa första dagar har mer eller mindre bara gått åt till att komma i ordning någotsånär med tanke på att vi kom hit helt utan bagage. Fyfan för det extra strul det inneburit alltså. Och fyfan för flygbolaget som verkar helt efterblivna när det kommer till att leta rätt på våra väskor och köra ut dem. Man blir gråhårig.
Det är ofta regnbåge på Hawaii.

Kommentarer

Postat av: Micaela

Publicerad 2015-12-21 08:35:52

Nä nu får du ta första surfarbralla eller Robins kalsong och kasta dig ut snart! Jag skulle gå sönder av att inte få BADA! Nästa år kommer vi dra över jul, dock inte lila äventyrligt som ni ❤️

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela