jempiesomsagt

En avklädd trebarnsmor

Publicerad 2015-12-15 15:41:00 i Allmänt, Hawaiidagboken,

Nu ska jag försöka att inte låta som någon slags skönhetsproduktsreklam eller något, men, som trebarnsmamma så hinner jag sällan tänka på mig själv. Eller, ni fattar. När vi ska ut härifrån, oavsett om vi ska till Skansen eller till skolan (lite samma sak med tanke på alla små, söta, klättriga och högljudda överalltvarelser), så ser jag till att få färdigt ungarna först. Sen brukar det oftast bli, eller alltid faktiskt, att när det väl är brådis som sjutton så är visserligen oftast alla barn klara men jag får kasta på mig det mest närliggande jag får tag i - smink eller hårfix är inte att tänka på - och så måste vi slänga oss ut genom dörren med andorna i halsarna. Så här är det ALLTID. Nu när vi ska åka till Hawaii, inget undantag. Ni vet, jag tjoade som sjutton igår och ba "typ allt är klart" och så. Idag skulle jag "bara slänga ner lite kläder till mig" och då upptäcker jag att jag har inget att slänga ner. Inget alls. Jag gjorde en megautrensning efter sommaren när alla mina svarta likadana T-shirts och linnen jag ALLTID går i, var så urtvättade att de var dags att kastas. Sen fyllde jag inte på igen. Istället fortsatte jag gå klädd i längstner-linnena med en tjock stickad tröja över (har jag sagt att jag älskar denna kalla årstid? Det gör jag). Mitt klädintresse är ohälsosamt litet och det får konsekvenser genom att jag dagen innan avresa mot Hawaii måste älga iväg till Världens Minst Shoppingvänliga Centrum - Globen Shopping - och panikhandla några kortärmade och kortbenta plagg. Det är tydligen varmt på Hawaii (fuck). Men, sagt och gjort. Väl där kom jag på några fler smågrejer att handla, Alvedon och en reseguide i bokform (man har inte alltid tillgång till internet på resande fot och då KAN det vara skönt att BLÄDDRA fram informationen) och sen så gick jag fullständigt lös på HM:s mjuka bomullsavdelning. Och här kommer det anmärkningsvärda: jag köpte bland annat TVÅ KLÄNNINGAR OCH EN KJOL. Jag vet inte när jag hade klänning eller kjol senast, men vi snackar åratal sedan. Plötsligt stod jag där mitt bland alla trikåmjuka, bekväma så kallade basplagg, och norpade åt mig en kjol och två klänningar (det tåls att sägas igen). Ja, alltså jag betalade ju för mig, inte norpade så. Men ni måste förstå att detta är i det närmaste ett under. Jag ogillar starkt att vara avklädd. Och det här är väldigt avklätt för att vara jag. Så jag är inte säker på att jag kommer att använda mina nyförvärv på Hawaii, men vi kan ju hoppas, annars var det ju bortkastade slantar. Men eftersom det inte fanns så mycket sommar-aktigt (no shit) att välja på just nu så var det här liksom nästan min enda chans till något svalare, och jag fick plötsligt lust att testa det nu. Jag trivs nämligen inte i shorts heller, så det är lite utav en pest- eller kolerasituation. Det jag vet är dock att det är varmt på Hawaii och att vi ska befinna oss där i tre veckor, så jag kommer att behöva lämna mina stickade jättetröjor hemma. Punkt.
Så här ser jag ut i en relativt liten svart:
Fotot är beskuret på detta vis för att ni skulle slippa se den stökiga barnvagnshallen som hade kunnat stjäla uppmärksamheten ifrån mig. Vill ni se bilden i sin helhet får ni kolla Instagram.
Vad tror ni, kommer jag skämma ut mig som den piniga trebarnsmorsan från Sviden? Frågar jag Isabell, åttaåringen, blir nog svaret ja, så det tänker jag inte göra den här gången. Nu kör jag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jempie

Okänd och fattig mångsysslare.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela